dijous, 12 de gener del 2012

Fleques de disseny

Hi ha alguna cosa més bàsica, íntima i familiar que el pa? No obstant, s'està convertint en un luxe, cada vegada més es fuig de la clàssica barra de pa blanc i s'opta pels centenars de varietats que aporten un toc artesanal i original. Així que sembla lògic adaptar els interiors de les panaderies a aquest aspecte més creatiu i de qualitat.
Aquí deixo algunes fotografies d'espais que, sense perdre la calidesa i proximitat que ha de transmetre una fleca, no deixen indiferent per la seva originalitat.


Baker D. Chirico, Melbourne, Australia



Joseph – Brot vom Pheinsten, Vienna, Austria



Komsufirin, Istanbul, Turkey

 Blé, Thessaloniki, Greece




2 comentaris:

  1. Tenim tendència a fer les coses "com sempre". El dia que decidim fer-les diferents... Ens adonem de que es podien fer d'altre manera... oh! Fins i tot allò tan de sempre i tradicional com el forn de tota la vida!!!!!

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord Lluís! Només fa falta una mica d'imaginació i ment oberta...

    ResponElimina